Permanent Make-Up

 

Permanent Make-Up is ideaal voor mensen die een representatief uiterlijk willen hebben, maar is ook een ideale uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor gewone make-up. Ook voor brildragers is het een passende oplossing.

U krijgt advies over de kleur en vorm die bij u past en u krijgt altijd 2 behandelingen.

De 2e behandeling moet plaats vinden tussen de 6e en 8e week. Wilt u een extra touch up na 2 behandelingen dan is het tarief daarvoor 60,-

Permanent Make-Up is anders dan een tatoeage, want een tatoeage is blijvend en het pigment bevind zich dan in de onderste laag van de lederhuid en in het onderhuids vetweefsel. Vandaar dat een zwarte tatoeage ook meestal blauw-groenig van kleur is als deze helemaal is genezen.

Bij Permanent Make-Up wordt er gepigmenteerd in de bovenste laag van lederhuid, waardoor de kleur echt blijft en door het gebruik van de Barber DTS pigmenten worden deze ook niet rood na genezing. Ze zijn kleurvast. Deze pigmenten zijn ook goedgekeurd door de GGD en dus volkomen veilig. Daarnaast zijn er ook geen sterkere pigmenten verkrijgbaar in de markt. Neem dus genoegen met het beste.

Lichter worden van de pigmentatie

Na het zetten van uw Permanent Make-Up ziet het er altijd heel erg donker uit.

Na 3-4 dagen ziet u dat het lichter gaat worden en dit komt doordat de opperhuid gaat schilferen en deze vernieuwd zich zeer snel. Bij de 2e behandeling wordt daarom de wenkbrauw of eyeliner nogmaals gepigmenteerd om het pigment als het ware te stapelen, zodat u een mooi eindresultaat heeft Kleine imperfecties worden geperfectioneerd.

Het is natuurlijk de bedoeling dat u mooie natuurlijk uitziende wenkbrauwen krijgt.

Daarna is het verschillend hoe lang de Permanent Make-Up blijft zitten. Dit varieert van 1-3 jaar en is afhankelijk van leeftijd, hormonen, zon en zonnebank. 

Bij Eyeliners kan het voorkomen dat deze niet goed pakken. Dit is afhankelijk van het huidtype, conditie en zuurgraad van de huid, medicatie en genitische bepalingen van uw huid. Is een eyliner na 2 behandelingen nog niet perfect, dan wordt er een meerprijs gerekend van 45 euro per extra behandeling.


Nazorginstructies

Deze krijgt u altijd mee na de behandeling maar het is belangrijk dat de Permanent Make-Up de eerste 3 dagen niet nat mag worden. Het is dan ook verstandig om u haar te wassen voordat u de Permanent Make-Up laat zetten. 

Wenkbrauwen:

Na 1 uur na de behandeling met een uitgeknepen vochtig wattenschijfje over uw wenkbrauwen gaan, niet boenen. Dit herhaalt u ieder uur en in totaal 3 keer. Daarna een dun laagje Perfect Healzalf aanbrengen die u heeft meegekregen. Daarna niets meer aanbrengen en het zo laten genezen.

Eyeliner:

1 uur na de behandeling uw ogen spoelen met water en daarna droog deppen met een schone tissue. Daarna niets aanbrengen en de genezing zijn werk laten doen.

Ga nooit pulken aan pas gezette Permanent Make-Up en laat de genezing zelf zijn werk doen. Daarom mag er ook pas na 4 weken een nabehandeling plaatsvinden want al ziet het er aan de buitenkant al mooi uit, van binnen is het genezingsproces nog in volle gang.


Retouch van uw oude PMU 

Wilt u uw oude PMU weer opfrissen dan kunt u kiezen voor een retouch behandeling. De PMU wordt dan in 1 behandeling weer opgefrist. Let op, het kan zijn dat er meer behandelingen nodig zijn, omdat de PMU er al meer dan 1 jaar staat, of als u voor een andere kleur of techniek kiest. 


Afspraak maken of vragen?

Schoonheidssalon Natural You zet geen Permanent Make-Up bij personen onder de 16 jaar.

U dient altijd een gezondheidsverklaring in te vullen in de salon. Ook krijgt u dan de de risico's en de nazorginstructies zodat u op uw gemak dit kan doorlezen alvorens u aan de behandeling begint. Dit zijn ook de regels van GGD en deze hanteer ik dan ook echt. Het is namelijk niet iets wat u in een opwelling moet beslissen.

Schoonheidssalon Natural You staat ook op de lijst van veilige salons bij de GGD op de website.

Bij binnenkomst wordt er altijd een voor foto gemaakt en achteraf een na foto, zodat u dan ook zelf het verschil kan zien, want dit is men snel vergeten omdat het al snel heel natuurlijk lijkt. U foto wordt ook nooit zonder toestemming gepubliceerd.

De Gezondheidsverklaring blijft bewaard in de salon, als u daarvoor ja op de gezondheidsverklaring heeft ingevuld..

U dient zelf bij uw Huisarts een recept voor Emla Creme, dit is een verdovingszalf die wordt gebruikt voor de pigmentatie, te halen. Met uw recept kunt u dan naar de apotheek om deze op te halen.

Voor 2 behandelingen zijn 2 tubetjes van 5 ml voldoende.

Voor meer vragen, bel of mail via het contactformulier.

E-mailen
Bellen
Instagram